Aanhouding na vondst hennepkwekerij in Midwoud

Normal 15121381050 da93d6f6b9 k

Op dinsdag deed de politie onderzoek in een woning aan de Tripkouw in Midwoud. Hier werd een hennepkwekerij aangetroffen. De politie heeft een 50-jarige man uit Midwoud aangehouden.

De politie was de hennepkwekerij op het spoor gekomen na tips dat personen verdacht rond de leegstaande woning liepen en dat goederen vanaf een vrachtauto in de woning werden geladen. Ook waren de ramen dichtgetimmerd.  In de woning vond de politie een kwekerij met ongeveer 1000 planten. Ook bleek er sprake te zijn van diefstal van stroom en water. De politie heeft de planten en alle kweekapparatuur in beslag genomen en doet verder onderzoek.

Vermoedt u een hennepkwekerij?

Voor hennepkwekerijen worden vaak woonhuizen of bedrijfspanden gebruikt. Dat is levensgevaarlijk. Regelmatig ontstaat kortsluiting of brand. Denkt u dat ergens een hennepkwekerij zit, geef het door. Bel dan de politie, 0900-8844 of bel met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Adverteren op HoornseCourant.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op HoornseCourant.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Hoorn
14:47

17° C

Zwaarbewolkt

2.07 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief