Straatroof op Gording in Hoorn: Twee jongeren beroofd onder bedreiging van wapen

4 maanden geleden gepubliceerd

Twee jongeren zijn gisteravond rond 22.00 uur beroofd van hun fiets en persoonlijke bezittingen op de Gording, nabij het Nelson Mandelapark in Hoorn. De beroving vond plaats onder bedreiging van een wapen.

Arrestaties

De politie kon dankzij de opgegeven signalementen even later twee jongens, een 14- en 16-jarige uit de gemeente Hoorn, aanhouden. Deze verdachten zitten momenteel nog vast.

Oproep naar getuigen

De politie is op zoek naar getuigen om een volledig beeld van de zaak te krijgen. Was u gisteren getuige van de straatroof, of heeft u gisteravond in de buurt iets opgemerkt dat mogelijk met de zaak te maken kan hebben? De politie is ook geholpen met eventuele (dashcam)beelden.

Anoniem melden

Het is tevens mogelijk om anoniem een melding te doen bij de stichting Meld Misdaad Anoniem. Op deze manier komen uw tips wel, maar uw persoonsgegevens niet bij de politie terecht.

Vluchtroutes

De politie heeft ook de vluchtroutes van de verdachten in kaart gebracht. Heeft u de verdachten zien vluchten en kunt u details over de vlucht verstrekken? Alle informatie is welkom.