Overval en mishandeling in Hoorn: politie zoekt getuigen

4 maanden geleden gepubliceerd

Een 24-jarige man uit Volendam is maandagavond rond 22.30 uur overvallen en mishandeld in zijn auto. De man stond geparkeerd aan de zuidzijde van de Grote Beer in Hoorn toen een van de overvallers bij hem in de auto stapte en begon te slaan en te dreigen met een vuurwapen. Een tweede overvaller trok hem uit de auto om de mishandeling buiten voort te zetten. Nadat de man zijn eigendommen had afgegeven, gingen de overvallers te voet vandoor richting de hoofdingang van het winkelcentrum aan de Grote Beer.

Signalement van de overvallers

Van de overvallers is het volgende signalement bekend:

Verdachte 1: - Man - Lichte huidskleur - Ongeveer 1,70 meter lang - Tussen 25-30 jaar oud - Fors postuur - Baardje - Donkere kleding en een pet

Verdachte 2: - Man - Licht getinte huidskleur - Ongeveer 1,90 meter lang - Tussen 20-30 jaar oud - Slank postuur - Donkere kleding en een pet

Oproep aan getuigen

De politie zoekt getuigen van deze overval en roept mensen op die iets hebben gezien of gehoord zich te melden. Ook mensen die andere informatie hebben die belangrijk kan zijn voor het onderzoek worden opgeroepen contact op te nemen.

Daarnaast kunnen camerabeelden bijdragen aan het onderzoek. Mensen die over relevant beeldmateriaal beschikken, worden verzocht dit te delen. Het zaaknummer is 2024058446.