Bejaarde man mishandeld na aanspreken jongens

Normal politie

Andijk - Een 73-jarige man uit Andijk is zaterdagmiddag rond 16.30 uur ernstig mishandeld nadat hij drie jongens had aangesproken over het afsteken van vuurwerk. Dit gebeurde op de Groteweid in Andijk.

De katten van het slachtoffer waren door het afsteken van vuurwerk erg onrustig geworden. Omdat er al enige tijd vuurwerk werd afgestoken bij de man voor de deur besloot de Andijker naar buiten te gaan om de jongens hierop aan te spreken. Het slachtoffer wilde alleen vragen of ze weg wilden gaan. De man sprak het drietal aan en werd direct agressief benaderd door de jongens.

Het slachtoffer kreeg vanuit het niets een harde klap in het gezicht en viel op de grond. Daarna kreeg het bejaarde slachtoffer meerdere trappen tegen zijn hoofd. De drie jongens gingen er daarna hardlopend vandoor. Het slachtoffer heeft van twee van de drie jongens een beperkt signalement kunnen geven.

Adverteren op HoornseCourant.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op HoornseCourant.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Hoorn
18:54

17° C

Zwaarbewolkt

2.07 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief