Getuigen gezocht van aanranding Hoorn

Normal 2019 04 23 politieauto mercedes pm008
Afbeelding: Politie

De politie zoekt getuigen van een aanranding bij het busstation Hoorn aan de Stationsweg op maandagavond. Hierbij werd een jonge vrouw het slachtoffer.

Tussen 20.30 uur en 21.00 uur stond de jonge vrouw bij een bushalte aan de Stationsweg toen zij werd lastig gevallen door een groep van vijf jonge mannen. De groep sprak haar aan en vond het nodig haar te betasten. Toen een aantal mannen een paar stappen naar achter deden, zag de vrouw kans om weg te lopen in de richting van de bus – die net aankwam.

Signalement van de daders 

  • Mannen
  • Leeftijd wordt geschat tussen de 20 en 35 jaar
  • Mager postuur
  • Donkere huidskleur
  • Afro kapsel
  • Donkere kleding

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar getuigen en dan in het bijzonder naar de voorbijgangster die de jonge vrouw te hulp schoot. Bent u degene die de jonge vrouw te hulp geschoten is of heeft u iets gezien of gehoord in de omgeving van station Hoorn? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Of via internet: contactformulier. Informatie delen kan ook anoniem: bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. De politie neemt ook graag kennis van eventuele beelden.

Adverteren op HoornseCourant.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op HoornseCourant.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Hoorn
23:00

17° C

Zwaarbewolkt

2.07 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief