Twee minderjarigen aangehouden na straatroof in Hoorn

Normal aanhouding boeien001

De politie heeft twee minderjarige jongens uit Hoorn aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een beroving op zondag 8 november.

Een minderjarige jongen uit Hoorn werd rond 17:00 uur in het tunneltje tussen de Hoeker en de Huesmolen in Hoorn aangesproken door twee verdachten. Zij eisten geld en gebruikten daarbij geweld. Het slachtoffer kon wegkomen en alarmeerde de politie. Die konden op basis van het signalement en onderzoek in de buurt al snel twee verdachten aanhouden. Zij werden zondag aangehouden en verhoord. Het onderzoek wordt voortgezet.

Getuigenoproep

De politie wil graag in contact komen met mensen die informatie hebben over de beroving. Heeft u iets gezien of gehoord? Of heeft u andere informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844. Informatie delen kan ook anoniem: bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Adverteren op HoornseCourant.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op HoornseCourant.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Hoorn
20:35

17° C

Zwaarbewolkt

2.07 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief