Verdachte straatroof in Hoorn aangehouden

Normal 15121381050 da93d6f6b9 k
Afbeelding: Shirley de Jong

Hoorn - Op woensdagmiddag hield de politie een 32-jarige man (zonder bekend adres) aan op verdenking van beroving van een 22-jarige man uit Hoorn.

Omstreeks 10.00 uur kreeg de politie melding van een beroving op een van de perrons van het station aan het Stationsplein in Hoorn. Het slachtoffer, die op zijn trein stond te wachten, werd plotseling benaderd door een man. De man griste de ‘oortjes’ van het slachtoffer weg. Vervolgens ging hij er vandoor. De gewaarschuwde politie trof de verdachte niet meer aan.
Omstreeks 10.30 uur kreeg de politie melding van een vechtpartij aan de Kruseman van Eltenweg in Alkmaar. Een man zou in gevecht zijn geraakt met leerlingen van een school. De man werd vastgehouden en de politie werd gewaarschuwd. Ter plaatse trof de politie een man aan waarvan het signalement overeenkwam met de overvaller uit Hoorn. Hij bleek de gestolen goederen ook in zijn bezit te hebben.

Adverteren op HoornseCourant.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op HoornseCourant.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Hoorn
19:24

17° C

Zwaarbewolkt

2.07 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief